Kre alkalyn

Kre Alkalyn

Gillar du styrkeökningen du får av kreatin men inte att kroppen binder en massa vätska? Då ska du kolla närmare på Kre Alkalyn! Denna sort vet jag att väldigt många tjejer föredrar, men också en hel del killar som vill vara rippade men ta till vara på Kre alkalyn kreatinets alla fördelar.

Fördelar med Kre Alkalyn

Vad finns det då för fördelar? Den främsta är som sagt att det här kreatinet inte binder lika mycket vätska som traditionellt monohydrat kan göra. Det finns så kallade ”responders” och så finns det ”nonresponders”. Med det menas att vissa får en väldigt bra effekt av kreatin medans vissa andra inte alls får samma effekt. Ibland kan den till och med vara helt obefintlig. Om du tillhör den grupp som inte får så bra effekt av kosttillskottet kreatin så kan det vara värt att testa Kre Alkalyn.

Om du inte testat förut börja med det prisvärda alternativet du ser här till höger.

Icke vätskebindande

Jag har även varit inne på att om du inte gillar att svälla som en michelingubbe (okej överdrift) och behålla din nuvarande vikt ska också satsa på den här sorten framför andra sorter.

Enkelhet

Det ska inte behövas lika stor dos som det gör av ”vanligt” kreatin. Det gör att Kre Alkalyn oftast kommer i kapselform. Vissa gillar det medans andra tycker det är svårt att svälja en kapsel. Om du inte tycker det är några konstigheter att svälja en kapsel så blir det ett enklare alternativ då du slipper blanda till ditt kreatin.

Direktverkande kreatin

Dåtidens kreatin lever kvar till stor del ännu idag och för att få bra effekt av kreatin monohydrat så gäller det att inte fuska med uppladdningsfasen. Kre-Alkalyn är direktverkande vilket innebär att du inte behöver tänka på uppladdning. Du kommer förhoppningsvis känna effekt redan efter första dosen!

Den stora skillnaden

Först och främst, det är inte en så stor skillnad. Det är i grunden vanligt monohydrat men det har pH-buffrats så att dess pH-värde är mycket högre och kan överleva magsyrorna. SLutsatsen blir att mer kreatin kan tas upp och därför behövs inte heller lika stor dos, vilket i sin tur leder till att inte lika mycket vätska kommer bindas.