Bästa kreatinet

Topplista bästa kreatinet

Vad som är det bästa kreatinet finns det många olika åsikter om. Kreatin kommer från olika molekyler och vill du ha de bästa produkterna på marknaden får du betala lite mer än du får för vanligt kreatin monohydrat.

Tar du din träning seriöst är det en bra investering som du kommer hjälpa dig nå nya mål. Ska du endast ska köpa ett kosttillskott, köp kreatin!

1. CORE KREATIN PRO! Det här tycker jag är det bästa kreatinet som går att få tag på. Innehåller kreatin från några av de absolut bästa kreatinmolekylerna som finns tillgängliga. Kreatin Pro är direktverkande och du väljer själv när du ska inta produkten, men som vid all kreatinanvändning får du bäst resultat efter ett par veckor.

Kreatin brukar smaka väldigt dåligt, men inte den här! Underbar smak av ”refreshing lemonade” som du kommer älska. Core är en serie prisvärda produkter av högsta kvalité till ett bra pris och därför tar Kreatin Pro förstaplatsen på min topplista.

Du får betala 249:- för en burk som räcker för en månads förbrukning, dvs 31 dagar. Lite dyrare än ”vanligt kreatin men det är väl din träning värd? Se priset som under 10 kronor per dag för att bli superladdad med det bästa kreatinet.

2. KRE-ALKALYN! Nya tidens kreatin för dig som inte vill binda vätska i musklerna. För vissa är halva grejen med kreatin att ”bli biffig” gillar du inte det ska du köpa den här. Väldigt populärt bland tjejer som gillar fitness.

Att kreatinet inte binder vätska är inte det bästa, det är att ingen uppladdningsfas krävs av Kre-Alkalyn som du måste ha av kreatin monohydrat. Det kan vara lätt att glömma ta kreatin varje dag, den här produkten behöver du bara ta det på träningsdagar. Många fördelar som du märker!

229 kronor för en burk som innehåller hela 120 kapslar. Köp Kre-Alkalyn om du INTE vill binda vätska med få ta del av alla fantastiska fördelar kreatin medför. Näst bästa kreatinet på marknaden!

 

3. KREATIN MONOHYDRAT! Okej inte det bästa kreatinet men vill du rent, hederligt kreatin utan konstigheter ska du köpa det här. Högsta betyg från mängder av kunder har utmärkt det här kreatinet till det nästa kreatin monohydraten på marknaden, mycket på grund av det låga priset.

Du ska ställa dig frågan vad kreatin är värt för dig. I regel är det ett relativt billigt kosttillskott och jag betalar hellre lite mer för en effektivare produkt. Men det här är prisvärt!

Vad sägs om 99:- för ett halvt kilo? Jo det är sant! Köper du 2 kilo blir priset per påse (500g) 62,50, billigt!!

4. KREATIN XPLODE! Här får du sex olika sorters kreatin och är produkten för dig som inte brukar känna något av vanligt kreatin monohydrat. Du kommer få effekt var så säker.

Här finns alla former med dokumenterat god effekt allt i samma produkt! Inga onödiga tillsatser eller kolhydrater finns med endast verksamma substanser.

En grym kreatinprodukt som kommer först på plats 5 för priset är 349:- för 500 gram. Men har du gott om pengar, köp!

Ditt favoritkreatin

bästa kreatin topplistaProdukterna på den här sidan är de jag tycker fungerar allra bäst, eller ger mig bäst värde för pengarna jag lägger ner på kreatintillskottet. Om du har en annan favorit som inte finns med på topplistan får du gärna skicka mig ett mejl där du motiverar varför just det kreatinet ska vara med bland de bästa. Jag älskar att testa nya kosttillskott och då framförallt kreatinprodukter så jag skulle bli gald om du ville dela med dig av din favorit.